Bershka Panora Avm şubesi Çankaya — Ankara, Çankaya Giyim - Tekstil - Moda: bizden dinleyin
Ankara, Çankaya'de kapımızı çalan herkese aynı şeyi söyleriz: Bershka Panora Avm şubesi Çankaya buradaysa iş yarım kalmaz. Lafı uzatmadan, işi konuşuruz.
Biz kimiz?
Bizi tanıyan bilir: acele işi savsaklamayız, uzun işi de abartmayız. Ne kadar sürer, ne ister, ne çıkar — bunları baştan konuşuruz ki sonra yüzümüz kızarmasın.
İç Anadolu’nun ağır ama sağlam iş anlayışıyla ilerleriz; sözün üstüne söz koymaz, işi bitiririz.
Ne iş yapıyoruz?
Günlük işimiz BERSHKA, PANORA, AVM, ÇANKAYA, Ankara, BERSHKAPANORA etrafında dönüyor. Bunları broşürden ezberlemedik; sahada, müşterinin yanında öğrendik.
Biri BERSHKA diye arar, öbürü AVM diye. İkisi de bizim kapımız; hangisi olursa olsun önce işi anlarız, sonra fiyatı konuşuruz.
Giyim - Tekstil - Moda işini evrak gibi değil, komşunun işi gibi görürüz. Yarın semt içinde karşılaşacağız çünkü; yüzümüzün kızarmasını istemeyiz.
Kendi ağzımızdan, kısa ve öz, şöyle diyelim: BERSHKA PANORA AVM ŞUBESI Firması Ankara ili Cankaya ilçesinde Avm, Giyim, Giyim Mağazaları sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2026 yılı içerisinde 130 kişi taraf?ndan ziyaret edilmi? ve 1 kişi taraf?ndan aranm??t?r.
Malzeme, işçilik, teslim — bunları ayrı ayrı konuşuruz. Tek satırlık “her şey dahil” laflarına güvenmeyiz; kalem kalem anlatırız.
Ankara, Çankaya'de neredeyiz?
Adresimiz Oran Mahallesi. 1. Caddesi. 1 Panora Avm Dk:108-109 Çankaya. Haritada kaybolmayın diye buraya da yazdık. Yolu şaşıran arasın; tarif ederiz, kapıda da karşılarız.
Oran Mahallesi civarındayız. Semt halkı bizi yürüyerek de bilir; “şu köşedeki Bershka Panora Avm şubesi Çankaya” deyince bulunuruz.
Çankaya, Ankara tarafında duruyoruz. Şehir dışından gelen de olur, yan semtten yürüyen de. Uzaktan arayanı savmayız; işin şartını konuşuruz, gelmeye değerse söyleriz.
Randevu şart değil ama haberli gelmek herkesin işini kolaylaştırır. Yoğun günde kapıda bekletmeyelim diye arayın efendim.
İş nasıl yürür?
Bize gelen çoğu kişi “bir bakın hele” diye başlar. Bakarız. Olacaksa olur, olmayacaksa neden olmayacağını da söyleriz.
Telefon ve e-posta bu sayfada duruyor. Önce yazın, sonra gelin; vakit kaybetmeyelim efendim.
Yolunuz düşerse buyurun, çayımız içilir, işiniz konuşulur.
Fiyatı kapıda şişirmeyiz, işi de “sonra bakarız” diye ertelemeyiz. Konuştuğumuz rakam, konuştuğumuz iştir.
Kimler gelir, kimlere bakarız?
Ankara içinden komşu da gelir, başka ilden iş için arayan da. İkisini de aynı ciddiyetle karşılarız; birini “yabancı” diye geri çevirmeyiz.
Giyim - Tekstil - Moda arayan herkes bizim muhatabımızdır — ev için soran da, işyeri için soran da, toptan bakmak isteyen de. Ölçek değişir, söz değişmez.
Acelesi olanı sıranın sonuna atmayız ama başkasının işini de çiğnemeyiz. Sırayı konuşur, saati söyleriz.
Son sözümüz
Özetle: Bershka Panora Avm şubesi Çankaya demek, Giyim - Tekstil - Moda işinde sözünü tutan bir kapı demek. Allah kolaylık versin, hayırlı işler.