Gencler Mobilya Çay — Afyon, Çay Mobilya - Ahşap: bizden dinleyin
Afyon, Çay'de kapımızı çalan herkese aynı şeyi söyleriz: Gencler Mobilya Çay buradaysa iş yarım kalmaz. Lafı uzatmadan, işi konuşuruz.
Biz kimiz?
Bizi tanıyan bilir: acele işi savsaklamayız, uzun işi de abartmayız. Ne kadar sürer, ne ister, ne çıkar — bunları baştan konuşuruz ki sonra yüzümüz kızarmasın.
İç Anadolu’nun ağır ama sağlam iş anlayışıyla ilerleriz; sözün üstüne söz koymaz, işi bitiririz.
Ne iş yapıyoruz?
Günlük işimiz Gencler Mobilya Çay, GENCLER, ÇAY, Afyonkarahisar, HemenAra, AfyonkarahisarGENCLER etrafında dönüyor. Bunları broşürden ezberlemedik; sahada, müşterinin yanında öğrendik.
Biri Gencler Mobilya Çay diye arar, öbürü ÇAY diye. İkisi de bizim kapımız; hangisi olursa olsun önce işi anlarız, sonra fiyatı konuşuruz.
Mobilya - Ahşap işini evrak gibi değil, komşunun işi gibi görürüz. Yarın semt içinde karşılaşacağız çünkü; yüzümüzün kızarmasını istemeyiz.
Kendi ağzımızdan, kısa ve öz, şöyle diyelim: GENCLER MOBİLYA Firması Afyonkarahisar ili Çay ilçesinde Mobilyac?lar sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2026 yılı içerisinde 22 kişi taraf?ndan ziyaret edilmi? ve 1 kişi taraf?ndan aranm??t?r.
Malzeme, işçilik, teslim — bunları ayrı ayrı konuşuruz. Tek satırlık “her şey dahil” laflarına güvenmeyiz; kalem kalem anlatırız.
Afyon, Çay'de neredeyiz?
Adresimiz Gençler Mobilya, Çay/Afyonkarahisar. Haritada kaybolmayın diye buraya da yazdık. Yolu şaşıran arasın; tarif ederiz, kapıda da karşılarız.
Çay içindeyiz. Semt içinden sorarsanız tarif kısa sürer; dışarıdan gelene de tarif uzatmayız.
Çay, Afyon tarafında duruyoruz. Şehir dışından gelen de olur, yan semtten yürüyen de. Uzaktan arayanı savmayız; işin şartını konuşuruz, gelmeye değerse söyleriz.
Randevu şart değil ama haberli gelmek herkesin işini kolaylaştırır. Yoğun günde kapıda bekletmeyelim diye arayın efendim.
İş nasıl yürür?
Karşılaşınca önce çay, sonra iş — öyle yerlerimiz de olur. Ama iş konuşulurken defter açılır; laf havada kalmaz.
Telefon ve e-posta bu sayfada duruyor. Önce yazın, sonra gelin; vakit kaybetmeyelim efendim.
Yolunuz düşerse buyurun, çayımız içilir, işiniz konuşulur.
Bir iş bittikten sonra da kapımız kapanmaz. Takılırsa arayın; “sattık çıktık” demeyiz.
Kimler gelir, kimlere bakarız?
Afyon içinden komşu da gelir, başka ilden iş için arayan da. İkisini de aynı ciddiyetle karşılarız; birini “yabancı” diye geri çevirmeyiz.
Mobilya - Ahşap arayan herkes bizim muhatabımızdır — ev için soran da, işyeri için soran da, toptan bakmak isteyen de. Ölçek değişir, söz değişmez.
Acelesi olanı sıranın sonuna atmayız ama başkasının işini de çiğnemeyiz. Sırayı konuşur, saati söyleriz.
Son sözümüz
Allah kolaylık versin, hayırlı işler. Gencler Mobilya Çay olarak Afyon, Çay'de işinize ortak olmaya hazırız. Ararsanız açarız.