İuurlu Öğretmenler Derneği Artvin Merkez — Artvin, Merkez Giyim - Tekstil - Moda: bizden dinleyin
Biz İuurlu Öğretmenler Derneği Artvin Merkez. Artvin, Merkez tarafında Giyim - Tekstil - Moda işine gönül vermiş bir ekibiz. Tabelayı asınca “müşteri gelsin” diye beklemedik; işi sahiplendik, kapıyı açık tuttuk.
Biz kimiz?
Bizi tanıyan bilir: acele işi savsaklamayız, uzun işi de abartmayız. Ne kadar sürer, ne ister, ne çıkar — bunları baştan konuşuruz ki sonra yüzümüz kızarmasın.
Karadeniz’in çalışkanlığıyla işin peşini bırakmayız; söz verdik mi tutarız.
Ne iş yapıyoruz?
Günlük işimiz i̇uurlu, öğretmenler, derneği, artvin, ili, kuruluşlar etrafında dönüyor. Bunları broşürden ezberlemedik; sahada, müşterinin yanında öğrendik.
Biri i̇uurlu diye arar, öbürü derneği diye. İkisi de bizim kapımız; hangisi olursa olsun önce işi anlarız, sonra fiyatı konuşuruz.
Kuru Temizleme çatısı altında özellikle Giyim - Tekstil - Moda tarafına bakıyoruz. Her işe evet demeyiz; bildiğimize evet deriz. Bilmediğimizi de “yaparız bir şekilde” diye bağlamayız.
Kendi ağzımızdan, kısa ve öz, şöyle diyelim: İuurlu Öğretmenler Derneği Firması Artvin ili Artvin Merkez ilçesinde Kuruluşlar sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2026 yılı içerisinde 24 kişi taraf?ndan ziyaret edilmiş ve 1 kişi taraf?ndan aranm??t?r.
İşin ölçüsü, “en ucuz biziz” diye bağırmak değil. Ölçümüz, söz verdiğimiz gün işin yerinde durması. Gecikirse haber veririz; sürpriz sevmez bu meslek.
Artvin, Merkez'de neredeyiz?
Adresimiz Merkez. Haritada kaybolmayın diye buraya da yazdık. Yolu şaşıran arasın; tarif ederiz, kapıda da karşılarız.
Merkez içindeyiz. Mahalle içinden sorarsanız tarif kısa sürer; dışarıdan gelene de tarif uzatmayız.
Merkez, Artvin tarafında duruyoruz. Şehir dışından gelen de olur, yan mahalleden yürüyen de. Uzaktan arayanı savmayız; işin şartını konuşuruz, gelmeye değerse söyleriz.
Kapımız iş saatlerinde açıktır. Gelmeden bir haber bırakırsanız sizi bekleriz; habersiz de uğrayabilirsiniz, uygunsa hemen bakarız.
İş nasıl yürür?
Karşılaşınca önce çay, sonra iş — öyle yerlerimiz de olur. Ama iş konuşulurken defter açılır; laf havada kalmaz.
Telefon ve e-posta bu sayfada duruyor. Önce yazın, sonra gelin; vakit kaybetmeyelim kardeş.
Uğrayın ha, çayımızı içeriz, işi de konuşuruz.
Bir iş bittikten sonra da kapımız kapanmaz. Takılırsa arayın; “sattık çıktık” demeyiz.
Kimler gelir, kimlere bakarız?
Artvin içinden komşu da gelir, başka ilden iş için arayan da. İkisini de aynı ciddiyetle karşılarız; birini “yabancı” diye geri çevirmeyiz.
Giyim - Tekstil - Moda arayan herkes bizim muhatabımızdır — ev için soran da, işyeri için soran da, toptan bakmak isteyen de. Ölçek değişir, söz değişmez.
Küçük işi küçümsemeyiz, büyük işin altında da ezilmeyiz. Sığdığımız işi alırız; sığmazsa dürüstçe söyleriz.
Son sözümüz
Özetle: İuurlu Öğretmenler Derneği Artvin Merkez demek, Giyim - Tekstil - Moda işinde sözünü tutan bir kapı demek. Sağlıcakla kalın, yolunuz açık olsun.