Çerkez Feza Emlak Şehzadeler — Manisa Hizmet Büroları: bizden dinleyin
Manisa'de kapımızı çalan herkese aynı şeyi söyleriz: Çerkez Feza Emlak Şehzadeler buradaysa iş yarım kalmaz. Lafı uzatmadan, işi konuşuruz.
Biz kimiz?
Bizi tanıyan bilir: acele işi savsaklamayız, uzun işi de abartmayız. Ne kadar sürer, ne ister, ne çıkar — bunları baştan konuşuruz ki sonra yüzümüz kızarmasın.
Ege’nin rahat üslubuyla işimizi konuşuruz; acele etmeyiz, işi yarım bırakmayız.
Ne iş yapıyoruz?
Günlük işimiz çerkez, feza, emlak, şehzadeler, emlak bürosu, bürosu etrafında dönüyor. Bunları broşürden ezberlemedik; sahada, müşterinin yanında öğrendik.
Biri çerkez diye arar, öbürü emlak diye. İkisi de bizim kapımız; hangisi olursa olsun önce işi anlarız, sonra fiyatı konuşuruz.
Emlak Bürosu çatısı altında özellikle Hizmet Büroları tarafına bakıyoruz. Her işe evet demeyiz; bildiğimize evet deriz. Bilmediğimizi de “yaparız bir şekilde” diye bağlamayız.
Kendi ağzımızdan, kısa ve öz, şöyle diyelim: Çerkez Feza Emlak Firması Manisa ili Şehzadeler ilçesinde Emlak, Emlakç?lar, Gayrimenkul sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2026 yılı içerisinde 28 kişi taraf?ndan ziyaret edilmiş ve 1 kişi taraf?ndan aranm??t?r.
Kimi işi aynı gün çözeriz, kimi işi sıraya alırız. Hangisi olduğuna baştan karar veririz ki siz de planınızı yapasınız.
Manisa'de neredeyiz?
Adresimiz 1. Anafartalar Mh. 1701. Sokak. No: 6/A, Çarı, Manis. Haritada kaybolmayın diye buraya da yazdık. Yolu şaşıran arasın; tarif ederiz, kapıda da karşılarız.
Manisa dışından gelenlere de bakıyoruz. Mesafe varsa önce konuşuruz; boş yere yol yormayız.
Randevu şart değil ama haberli gelmek herkesin işini kolaylaştırır. Yoğun günde kapıda bekletmeyelim diye arayın canım.
İş nasıl yürür?
İş şöyle yürür: önce dinleriz. Ne istediğinizi, ne zaman istediğinizi, bütçenin nerede durduğunu konuşuruz. Sonra size net bir yol çizeriz.
Telefon ve e-posta bu sayfada duruyor. Önce yazın, sonra gelin; vakit kaybetmeyelim canım.
Yolunuz düşerse uğrayın gari, kapımız açık.
Ödeme, teslim, garanti — bunları da baştan bağlarız. Sonradan “öyle dememiştik” diyecek taraf olmayız.
Kimler gelir, kimlere bakarız?
Manisa içinden komşu da gelir, başka ilden iş için arayan da. İkisini de aynı ciddiyetle karşılarız; birini “yabancı” diye geri çevirmeyiz.
Hizmet Büroları arayan herkes bizim muhatabımızdır — ev için soran da, işyeri için soran da, toptan bakmak isteyen de. Ölçek değişir, söz değişmez.
İlk defa gelenle eski müşteri arasında kapı farkı yoktur. Eskiye selam, yeniye yer — ikisi de masada yerini bulur.
Son sözümüz
Özetle: Çerkez Feza Emlak Şehzadeler demek, Hizmet Büroları işinde sözünü tutan bir kapı demek. Hayırlısıyla görüşürüz, işiniz rast gelsin.